Matthé Roos
Matthé RoosDirecteur/eigenaar
Naast zijn werkzaamheden als consultant ontwikkelt en verzorgt Matthé de trainingen in het gebruik van de software. Verder onderhoudt Matthé de externe contacten van het bedrijf en draagt hij zorg voor de functionele beschrijvingen van nieuwe softwaretoepassingen in Salusys.
Marco Bravenboer
Marco BravenboerSenior softwareontwikkelaar
Na zijn opleiding aan de TU in Delft heeft Marco zich in de afgelopen jaren bij verschillende bedrijven ontwikkeld tot een inventieve en uiterst bekwame programmeur. Sinds maart 2004 werkt Marco bij Flexdata en is sindsdien eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de software binnen Flexdata. Een programmeur pur sang!
Robert Bakker
Robert BakkerSysteembeheerder
De term, all-round is goed van toepassing op Robert Bakker. Na zijn opleiding HBO Informatica heeft hij in diverse bedrijven en in diverse disciplines binnen de automatisering ervaring opgedaan. Robert is specialist op het gebied van hardware en netwerken. Als consultant binnen Flexdata is hij verantwoordelijk voor de implementatie van de hardware en software in uw praktijk.
Rignalda Kastaneer
Rignalda KastaneerHelpdesk medewerker
Na een jarenlange automatiseringservaring op de helpdesk van het UWV is Rignalda Kastaneer in 2008 Flexdata komen versterken. Naast aanvankelijk tal van administratieve taken verricht te hebben, is zij zich vanaf september 2008 meer gaan toeleggen op de ondersteuning van klanten aan de helpdesk in het gebruik van Salusys.
Martin Boshoven
Martin BoshovenHelpdesk medewerker
Martin heeft jarenlange ervaring als systeembeheerder in een grote logistieke onderneming. In 2007 is Martin bij Flexdata komen werken. Zijn eerste verantwoordelijkheid is de ondersteuning van gebruikers aan de helpdesk. Hij kent niet alleen Salusys op zijn duimpje, maar zal u als klant ook met grote deskundigheid ondersteunen in de toepassing van Salusys in uw praktijk.
Oskar Stok
Oskar StokSoftware developer
Oskar is een echte ‘onderzoeker’. Na jaren op het ministerie van Justitie als netwerkbeheerder gewerkt te hebben, is hij begin 2008 als programmeur aan de slag gegaan. Hiermee heeft Oskar zijn lang gewenste carrièremove kunnen maken. Met een ingenieursdiploma op zak en met zijn jarenlange ervaring in de automatisering werkt hij nu vol overgave aan de nieuwbouw van onderdelen in Salusys. Naast de BSN-module heeft Oskar in de afgelopen jaren reeds vele nieuwe functies aan Salusys toe kunnen voegen.
Eliska Suciati
Eliska SuciatiFinancieel manager
Eliska Suciati studeerde 4 jaar lang bedrijfseconomie, waarna zij in 2010 afstudeerde. Ze heeft gewerkt op de afdeling planning en control van de Gemeente Breda, waarna zij in mei 2012 bij Flexdata begon. Eliska is verantwoordelijk voor het financiële beheer van ons bedrijf.
Manuel van Leeuwen
Manuel van LeeuwenLogistiek medewerker
Van schoonmaken tot voorraad beheer en PC’s installeren: Manuel is overal te vinden. Afwisseling is dan ook precies wat hij aantrekkelijk vindt aan zijn functie. Daar komt nog bij dat hij overal wat van wil leren. Al met al is Manuel niet weg te denken bij Flexdata.
Harm Naaijer
Harm NaaijerSoftware developer
Sinds begin 2014 is Harm werkzaam bij Flexdata en verantwoordelijk voor nieuwbouw en uitbreidingen van de software. Harm heeft zijn opleiding aan de universiteit Twente genoten en heeft ruim 25 jaar ervaring in de softwareontwikkeling bij o.a. medische en technische bedrijven en in de IT-consultancy.