Uw praktijk in de hand met onze mobiele app

Flexdata blijft innoveren. Dit voorjaar komt de automatiseerder voor de mondzorg met een mobiele app waarmee onder andere uw patiëntenadministratie vanuit Salusys op bijvoorbeeld uw telefoon beschikbaar komt. Maximale vrijheid voor de “mobiele mondzorgprofessional”!

Het wordt wel heel erg simpel met Salusys Mobile app

Met de nieuwe mobiele app van Salusys geeft Flexdata tandartsen en andere mondzorg-professionals maximale vrijheid van werken. Wanneer er op locatie gewerkt wordt, zoals bijvoorbeeld in verpleeghuizen of bij patiënten thuis is deze app een uitkomst. Met de mobiele app van Salusys heeft u uw hele praktijk bij de hand.

De app is geschikt voor vrijwel iedere moderne smartphone. Wanneer u gebruiker bent van Salusys van Flexdata, kunt u met deze app de belangrijkste gegevens inzien en waar nodig bewerken. Ook de patiënt heeft hierbij baat. Uw zorg verbetert, doordat u voortaan alle informatie bij de hand hebt.

Alle informatie bij de hand

Werken met de mobiele app van Flexdata is niet alleen zeer prettig voor u als mondzorg-professional. Het komt ook de zorg voor uw patiënten ten goede. Met deze nieuwe tool heeft u immers alle informatie bij de hand, waardoor u de juiste behandeling kunt bieden.

 

Download Flexcourier