salusys-desk

Salusys, voorheen ProtasXL, is state of the art software voor mondzorgpraktijken en tandtechnische laboratoria. Salusys ondersteunt alle bedrijfsprocessen en biedt een complete structuur voor de (fiscaal-) juridische en administratieve organisatie van alle verschillende mondzorg- en tandtechniekketens. Dus van de eerste intake van de patiënt tot en met de declaratie en facturatie. Voor de tandarts, de mondhygiëniste, de tandtechnicus, maar zeker ook voor de manager en bestuurder.

Wat Salusys zo uniek maakt is het ontwerp van de software. De architectuur is er zo op ingericht dat alle bedrijfsprocessen worden ondersteund. Ook complexe logistieke processen in de tandtechniek worden ondersteund. De structuur van de software maakt het mogelijk dat er snel maatwerkoplossingen kunnen worden gerealiseerd, wanneer de klant daarom vraagt of ontwikkelingen in de markt dat noodzakelijk maken.

Naast automatisering van de patiëntenzorg biedt Salusys een complete structuur voor de (fiscaal-) juridische en administratieve organisatie van mondzorg- en tandtechniekketens. Het systeem werkt met één centrale database. Dat heeft als voordeel dat in elke vestiging of praktijk desgewenst alle (patiënt)informatie toegankelijk is, terwijl het mogelijk is om meerdere financiële administraties naast elkaar te voeren.

Salusys is koploper als het gaat om ketenautomatisering. Een keten kenmerkt zich vaak door meerdere bv’s, vestigingen, administraties en factuurstromen. Salusys is daar het ultieme antwoord op. Maar ook voor zelfstandige praktijken en laboratoria is Salusys een uitstekende keuze. Door de toegepaste technieken is de software volledig schaalbaar en kan het naadloos meegroeien met de ontwikkeling van uw bedrijf.

  • Software voor: Tandheelkunde, Mondhygiëne, Tandprothetiek, Tandtechniek & KPT
  • Samenwerking tussen alle mondzorgdisciplines binnen één softwarepakket.
  • Te gebruiken op één PC in een netwerk, maar ook onder Terminal Server of in de cloud.
  • Heeft een goed doordachte architectuur en maakt gebruik van moderne technieken.
  • Snelle implementatie van maatwerkoplossingen is mogelijk.

Salusys is het meest complete softwarepakket

Vraag vrijblijvend een offerte aan!